Afspraak maken

Wij behandelen alleen op afspraak. Heeft u pijn of is er sprake van spoed? Neem dan eerst telefonisch contact op.

U kunt op werkdagen telefonisch een afspraak maken. Wij adviseren u om minimaal 2 keer per jaar langs te komen voor controle. Zo kunnen we het beste samen met u uw tanden en kiezen gezond houden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur via voicemail.

Pijn

Heeft u pijn? Wacht dan niet tot de volgende controle maar neem contact met ons op. Als u tussen 09.00 en 11.00 uur belt naar 0299-425676  (of voor die tijd het antwoordapparaat inspreekt) kunnen we u veelal dezelfde dag nog helpen. Wanneer u later belt, is het mogelijk dat wij u niet direct kunnen helpen. Wij verwijzen u dan naar de spoeddienst. Ook als u niet regelmatig langskomt voor controle, is het mogelijk dat wij u naar de spoeddienst verwijzen.

Nieuwe patiënten welkom

Wij nemen nieuwe patiënten aan. Schrijf u nu in zonder wachtlijst.


Afspraak afzeggen

U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen door te bellen naar onze praktijk: 0299-425676 (* en/of geef uw gegevens door op lijn 2) of per mail via info@tpwaterlandlaan.nl.

*Voor het wijzigen van afspraken hebben wij uw naam, geboortedatum en datum/tijdstip van u afspraak nodig.

Zegt u niet tijdig af, dan kunnen wij u de kosten voor de gereserveerde afspraak in rekening brengen ad € 20.- per 10 minuten (reden: tandarts zit stil en alle lasten van o.a. pand en apparatuur lopen door..)

Buiten kantooruren PIJN

Als de praktijk niet telefonisch bereikbaar is,  kunt u op het antwoordapparaat van ons vaste telefoonnummer (0299-425676)  de gegevens van de geadviseerde  spoedtandarts afluisteren of op onze site op de spoedpagina kijken.

Voor een behandeling bij de spoedtandarts moet u uw zorgpas en legitimatiebewijs meenemen. U dient de rekening direct en contant te betalen. U krijgt een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Ook ontvangt u een verslag van uw behandeling voor uw eigen tandarts.