Onze Praktijk

Tandartspraktijk Waterlandlaan is een moderne, knusse praktijk gelegen aan de Waterlandlaan. Wij helpen u graag een sterk en gezond gebit te krijgen en te houden. Daarnaast vinden we het  belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u.

Onze praktijk heeft 3 behandelruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee wij uw de beste zorg voor uw tanden en kiezen kunnen geven. U kunt meestal op korte termijn bij ons terecht.

Een mooie lach begint met een goede tandarts

Een stralende lach en een gezond gebit. Wie wil dat niet? Tandartspraktijk Waterlandlaan helpt u met uitstekende zorg en persoonlijk contact.

Tandartspraktijk Waterlandlaan is lid van de beroepsorganisatie KNMT

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt tijd en aandacht aan de volgende zaken:

  • Lezen vakliteratuur
  • Volgen van bij- en nascholing
  • Bijwonen intercollegiaal overleg
  • Bezoeken klinische avonden

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Dan horen we dat graag, via de pagina ‘Uw mening’ verwijzen wij u naar onze enquête pagina. We waarderen het enorm wanneer u gebruik maakt van deze mogelijkheid. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

Vragen? Wij horen graag van u.

Waterlandlaan 116
1441RW Purmerend

Tel: 0299 425 676
Mobiel: 06 219 391 19 of via WhatsApp
E-mail: info@tpwaterlandlaan.nl