Overkappingsprothese of “klikgebit”

Een uitneembaar, volledige kunstgebit, dat vastklikt aan een metalen staafje dat twee of meer implantaten met elkaar verbindt. Het staafje houdt het gebit op zijn plaats en zorgt voor veel draagcomfort. Deze oplossing is relatief betaalbaar en wordt vaak door de verzekering vergoed. Een andere oplossing is een vaste of niet-uitneembare prothese zoal bijvoorbeeld All-on-4.

Een mooie lach begint met een goede tandarts

Een stralende lach en een gezond gebit. Wie wil dat niet? Tandartspraktijk Waterlandlaan helpt u met uitstekende zorg en persoonlijk contact.

Tandartspraktijk Waterlandlaan is lid van de beroepsorganisatie KNMT

Uitneembaar klikgebit op een staafje

Een uitneembaar, volledige kunstgebit, dat vastklikt aan een metalen staafje dat twee of meer
implantaten met elkaar verbindt. Het staafje houdt het gebit op zijn plaats en zorgt voor veel
draagcomfort. Deze oplossing is relatief betaalbaar en wordt vaak door de verzekering vergoed. Een andere oplossing is een vaste of niet-uitneembare prothese zoal bijvoorbeeld All-on-4.

Uitneembaar klikgebit op drukknoppen

Een uitneembare, volledige gebitsprothese, die vastklikt aan twee of meer implantaten die voorzien zijn van een drukknop. Het staafje houdt het gebit op zijn plaats en zorgt voor veel draagcomfort. Deze oplossing is relatief betaalbaar en wordt vaak door de verzekering vergoed. Een andere oplossing is een vaste of niet-uitneembare prothese zoal bijvoorbeeld All-on-4.

Een vast gebit op vier implantaten (All-on-4)

Iets nieuws is All-on-4. Dit is een methode om een vast (niet-uitneembaar) kunstgebit te vervaardigen op slechts vier implantaten. Qua behandelkosten kan dit en zeer aantrekkelijke oplossing zijn voor patiënten die graag een vaste voorziening wensen.

Vragen? Wij horen graag van u.

Waterlandlaan 116
1441RW Purmerend

Tel: 0299 425 676
Mobiel: 06 219 391 19 of via WhatsApp
E-mail: info@tpwaterlandlaan.nl